Wednesday, 18 March 2015

Kandungan Bahan Penjagaan Badan

Teks: Anisah Abd Rahman

Assalamualaikum kawan-kawan.

Entry kali ini anisah nak tanya kawan-kawan semua, pernah tak mengambil berat tentang kandungan bahan yang terdapat dalam produk penjagaan badan kita setiap hari.

Dulu, anisah tidak pernah ambil tahu kandungan yang menghasilkan produk penjagaan badan setiap hari, tetapi sejak mengunakan Body Series, anisah sanagt yakin dengan bahan yang digunakan. Banyak info yang diberikan kenapa kita patut memilih jenama ini.

Rangkaian produk penjagaan badan ini adalah produk berprestasi tinggi yang dipercayai untuk memenuhi keperluan tubuh dari mandian hinggalah ke melembab. Kandungan utama produk ini ialah bahan dari terbitan jagung dan kelappa yang bertindak untuk membersih dengan lembut.. Protein oat dan minyak badam berfungsi untuk merapi kulit. Gliserin dan madu emolien kaya yang melembab dan melembutkan kulit.

Anisah percaya ramai antara kita memilih produk penjagaan badan melalui pengaruh artis di dalam television dan hanya menghidu bau wangi ketika menghidunya di pasaraya. Tiada siapa pernah memberitahu kepada kita secara terperinci apakah kandungan nya. Sekali pon kita ingin tahu, tiada siapa yang akan membantu.

Itulah istimewanya produk Body Series, Anisah bukan sahaja dapat mengetahui kandungan terperinci tetapi anisah ditunjukan demo terlebih dahulu sebelum mencubanya. Anisah juga mendapat jaminan wang dikembalikan sekiranya tidak berpuas hati dengan produk tersebut.

Berubah lah mulai hari ini, dengan sedikit perubahan boleh meningkatkan kehidupan kita.


No comments:

Post a Comment