Friday, 11 April 2014

Ahli Amway: cerita pasal jadi ahli, macam-macam ada.

Teks: Anisah Abd Rahman

Last week, berjalan-jalan dengan encik suami dan anak-anak ke Mydin Subang. Tujuan nya nak cari telekung dan tudung untuk mendidik anak-anak syurga.

Pertama kali, jejak kaki ke sini memang agak teruja. Macam-macam ada. Daripada barang basah hingga ke kering semua ada.

Tetang bertapa ramai nya orang memang tk perlu cerita, kaunter bayaran punya la panjang mahu beratur setengah jam pon belum settle bayaran.

Banyak sungguh diskaun yang diberi sampai 30 percent hampir untuk semua barang.

Ikutkan hati memang banyak benda nk beli tetapi berjaya kawal nafsu hanya membeli barang yg dirancang.

Disebabkan kami pertama kali datang, maka kami memang tiada kad ahli, maka tak layak la merebut peluang untuk dapat diskaun yang diberi. Takkan nk pinjam kad orang, malu la jugakkan. Jarang-jarang dibuat orang. Rugi la jugak rasa dlm hati nie.

Lepas habis bayar, lalu depan kaunter pendaftaran ahli. En suami cadangkan apa salahnya kita daftar jadi ahli, banyak jugak manfaatnya. Setahun yuran RM12. Daftar sahajalah. Len kali boleh datang lagi. Tak rugi mana pon jadi ahli ni kan.

Sebenarnya jadi ahli ahli ni dah jadi macam hobi. Kalau boleh semua benda nak jadi ahli untuk rebut peluang.

Dalam banyak-banyak ahli yang saya daftar, Ahli Amway la yang paling istimewa dan mengujakan. Sebabnya boleh jadi sumber pendapatan dan bebas hutang.

Jadi ahli lain-lain hanya sekadar dapat point dan diskaun sahaja.

Banyak sangat keistimewaan jadi ahli amway yang anda boleh baca di sini dan saya akan bantu anda sehingga jadi usahawan yang berjaya.

Sekian dulu cerita saya.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

  1. Salam... Saya nak jadi ahli amway ni.. Boleh bantu.. ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tkda masalah. Awak tinggal di manam?. Ni no phone saya 011 12391595 anisah. Untuk sembang lanjut

      Delete
    2. Rm95.40. boleh whatsapp saya 011 12391595

      Delete