Monday, 24 February 2014

Kenapa Nutrilite as leading supplement brand in the world

Teks: Anisah Abd Rahman

Alhamdulillah selamat sudah mendaftar seorang biz partner baru, beliau adalah pengguna tegar produk Nutrilite selama 14 tahun tetapi tidak pernah menjadi ahli kerana tidak tahu atau tidak pernah diceritakan manfaat dan faedah-faedah menjadi ahli amway. Apabila saya menceritakan kepada beliau manfaatnya, beliau terus buat keputusan untuk bersama ahli kumpulan saya membina perniagaan Amway.

Arini saya nak kongsikan dengan semua tentang vitamin atau makanan tambahan kesukaan saya biz partner baru saya ni.

Pada pendapat saya semua orang perlu makan vitamin untuk menyokong kepada kesihatan yang optimum.

Kenapa kita perlu makan vitamin.
1.Diet kita yang tak seimbang, terlalu banyak makan fast food
2.Persekitaran yang di penuhi pencemaran
3.Gaya hidup yang tidak memberi kita kesempatan untuk bersenam
4. Stress yang melampau
5. Tido yang tidak cukup

Kita pada hari ini sudah kurang menjaga kesihatan, walaupon kita tahu kesihatan itu adalah kekayaan. Kesihatan dan kekayaan perlu selari, kalau hanya kaya tetapi kesihatan kita yang tidak berapa elok menyebabkan kita tidak dapat menikmati kekayaan yang kita ada. Sebagai contoh, duit banyak tapi macam macam tak boleh makan.

Ramai orang berpendapat makan vitamin itu tidak penting. Vitamin dah la mahal, banyak lagi benda aku nak beli. Ini adalah cabaran yang kecil bagi saya, saya tak perlu nak rasa sedih apabila orang menolak cadangan yang saya beri. Mungkin kesedaran untuk menjaga kesihatan belum ada lagi.

Bagi yang telah menyedari kenapa kita perlu makanan tambahan setiap hari, di sini saya nak kongsikan vitamin terbaik untuk pilihan kita semua.

saya akan tunjukkan 8 sebab kenapa Nutrilite adalah peneraju Vitamin no satu di dunia.
apa yang saya kongsikan ini bukan lah rekaan, saya petik dari cetakan amway, siap ada copyright lg tau...bukan rekaan semata.
Layan la gambar-gambar ni....

 sangat teliti cara penanaman bahan mentah nutrilite
                                      
Pekatan yang terkandung dalam vitamin nutrilite

 Sangat bangga dan rasa selamat kerana jadi pengguna serta pengedar vitamin no satu dunia....


P/s: jika anda berminat dengan vitamin ini seperti saya dan ingin harga istemewa sila cntact saya. Kalau nak jadi rakan biz saya pon boleh juga.Ramai orang mementingkan kesihatan, tetapi selalu tersalah memilih produk kerana terlalu percaya dengan testimoni yang digembar gemburkan.

Kawan-kawan badan kita ni sangat berharga. Meh sini saya kongsikan kena anda perlu memilih Nutrilite sebagai makanan tambahan yang SELAMAT untuk tubuh badan kita.

Ok, 8 sebab mengapa Nutrilite adalah jenama suplemen terkemuka di DUNIA.
Terbaik dari Alam + Terbaik dari Sains = TERBAIK UNTUK ANDA.


No comments:

Post a Comment